Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Діхтярь А. 
Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста / А. Діхтярь, О. Дьяков, Н. Федак // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_4
  Повний текст PDF - 249.595 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Діхтярь А.
  • Дьяков О.
  • Федак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Діхтярь А. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста / А. Діхтярь, О. Дьяков, Н. Федак // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федак Наталія Миколаївна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського