Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Арпуль О. 
Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9
  Повний текст PDF - 1.174 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арпуль О.
  • Слободян О.
  • Макаров М.
  • Матиящук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арпуль О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Михайло Олександрович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського