Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Арпуль О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Арпуль О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |