Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Дорохович А. 
Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі / А. Дорохович, О. Божок // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_7
  Повний текст PDF - 555.895 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Божок О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі / А. Дорохович, О. Божок // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божок Ольга Ігорівна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського