Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Романов В. 
Трансглютаминазация - 13-й фактор… / В. Романов // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_10
  Повний текст PDF - 561.299 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романов В. Трансглютаминазация - 13-й фактор… / В. Романов // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського