Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Ткаченко Н. 
Параметри визрівання білкової маси у технології м΄яких пробіотичних сирів / Н. Ткаченко, Д. Скрипніченко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_5
  Повний текст PDF - 939.92 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Н.
  • Скрипніченко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Н. Параметри визрівання білкової маси у технології м΄яких пробіотичних сирів / Н. Ткаченко, Д. Скрипніченко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Наталія Борисівна (економічні науки)
  • Ткаченко Надія Марківна (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Володимирівна (1975–) (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Іллівна (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Олександрівна (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Ернстівна (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Юріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського