Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Паска М. 
Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів / М. Паска, О. Маслійчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_11
  Повний текст PDF - 360.13 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Маслійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів / М. Паска, О. Маслійчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Паска Марія Зіновіївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського