Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Миколів І. 
Гідротермічна обробка рибних варено-копчених ковбас / І. Миколів, Ю. Сухенко, я. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_7
  Повний текст PDF - 560.156 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Миколів І.
  • Сухенко Ю.
  • Муштрук я.
  • Сухенко .

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Миколів І. Гідротермічна обробка рибних варено-копчених ковбас / І. Миколів, Ю. Сухенко, я. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського