Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Біотехнологічні прийоми у виготовленні м'ясних продуктів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_6
  Повний текст PDF - 976.261 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Леонова Б.
  • Брона А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Біотехнологічні прийоми у виготовленні м'ясних продуктів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського