Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Голембовська Н. 
Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8
  Повний текст PDF - 418.042 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голембовська Н.
  • Саленко Т.
  • Лебська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голембовська Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського