Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Современные тенденции применения cтартовых культур в мясной промышленности / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Э. Старкова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Современные тенденции применения cтартовых культур в мясной промышленности / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Э. Старкова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |