Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот, М. Соломчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот, М. Соломчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |