Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Леонова Б. 
М’ясна сировина під дією молочнокислих бактерій / Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_4
  Повний текст PDF - 1.097 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Леонова Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Леонова Б. М’ясна сировина під дією молочнокислих бактерій / Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Леонова Богдана Ігорівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського