Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів / Л. Баль-Прилипко, Л. Шевченко, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_3
  Повний текст PDF - 1.027 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Шевченко Л.
  • Старкова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів / Л. Баль-Прилипко, Л. Шевченко, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Людмила Степанівна (економічні науки)
  • Шевченко Любов Ярославівна (економічні науки)
  • Шевченко Лілія Гранитівна (економічні науки)
  • Шевченко Людмила Олегівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського