Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Савченко О. Оcновні принципи створення біотехнології м’якого сирного продукту / О. Савченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савченко О. Оcновні принципи створення біотехнології м’якого сирного продукту / О. Савченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |