Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Рябоконь Н. 
Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах / Н. Рябоконь, Т. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_7
  Повний текст PDF - 1.621 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябоконь Н.
  • Осьмак Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябоконь Н. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах / Н. Рябоконь, Т. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябоконь Наталія Петрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського