Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |