Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_3
  Повний текст PDF - 1.579 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Сокирко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів / Л. Баль-Прилипко, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сокирко Олена Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського