Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Аветисян Ю. 
Створення томатів, стійких до бактеріальних хвороб, шляхом клітинної селекції / Ю. Аветисян, Ю. Коломієць, І. Григорюк // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_11
  Повний текст PDF - 1.345 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Аветисян Ю.
  • Коломієць Ю.
  • Григорюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Аветисян Ю. Створення томатів, стійких до бактеріальних хвороб, шляхом клітинної селекції / Ю. Аветисян, Ю. Коломієць, І. Григорюк // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коломієць Юлія В'ячеславівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського