Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Лебская Т. 
Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа / Т. Лебская, Н. Голембовская // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_9
  Повний текст PDF - 813.906 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебская Т.
  • Голембовская Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебская Т. Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа / Т. Лебская, Н. Голембовская // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського