Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Осьмак Т. 
Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_12
  Повний текст PDF - 1.757 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осьмак Т.
  • Рябоконь Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осьмак Т. Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябоконь Наталія Петрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського