Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Пивоваров Є. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта / Є. Пивоваров, О. Нагорний, О. Неклеса // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пивоваров Є. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта / Є. Пивоваров, О. Нагорний, О. Неклеса // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |