Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Пивоваров Є. 
Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта / Є. Пивоваров, О. Нагорний, О. Неклеса // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_11
  Повний текст PDF - 533.925 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров Є.
  • Нагорний О.
  • Неклеса О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров Є. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта / Є. Пивоваров, О. Нагорний, О. Неклеса // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського