Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Мазуренко І. 
Реакція амінокислот у пюреподібних продуктах на термічну обробку сировини / І. Мазуренко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_6_6
  Повний текст PDF - 585.546 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мазуренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мазуренко І. Реакція амінокислот у пюреподібних продуктах на термічну обробку сировини / І. Мазуренко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_6_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського