Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Маевская Т. Вязкость рыбного фарша при промывании разными водными системами / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маевская Т. Вязкость рыбного фарша при промывании разными водными системами / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |