Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Слободянюк Н. 
Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання / Н. Слободянюк, В. Ісраелян // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_5
  Повний текст PDF - 525.432 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слободянюк Н.
  • Ісраелян В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слободянюк Н. Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання / Н. Слободянюк, В. Ісраелян // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Слободянюк Наталія Олександрівна (економічні науки)
  • Слободянюк Наталія Іванівна (економічні науки)
  • Слободянюк Наталя Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського