Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Мельничук С. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, В. Назаров // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельничук С. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, В. Назаров // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |