Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Мельничук С. 
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, В. Назаров // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_6
  Повний текст PDF - 765.842 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельничук С.
  • Баль-Прилипко Л.
  • Леонова Б.
  • Назаров В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельничук С. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, В. Назаров // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаров Валерій Вікторович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського