Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Погребняк В. 
Режимы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах / В. Погребняк, И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_7
  Повний текст PDF - 726.197 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погребняк В.
  • Федоркина И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погребняк В. Режимы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах / В. Погребняк, И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського