Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Погребняк В. Режимы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах / В. Погребняк, И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погребняк В. Режимы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах / В. Погребняк, И. Федоркина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |