Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_5
  Повний текст PDF - 460.774 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Гармаш О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гармаш Олег Миколайович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського