Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 3. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_3_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |