Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Пешук Л. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |