Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Маевская Т. Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маевская Т. Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |