Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Маевская Т. 
Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_4
  Повний текст PDF - 706.225 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маевская Т.
  • Виннов А.
  • Манк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маевская Т. Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського