Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Оболкіна В. 
Поліпшення споживчих властивостей пряників / В. Оболкіна, О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_12
  Повний текст PDF - 702.152 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оболкіна В.
  • Кирпіченкова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оболкіна В. Поліпшення споживчих властивостей пряників / В. Оболкіна, О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського