Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Пешук Л. 
Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_10
  Повний текст PDF - 446.41 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського