Наукова періодика України Теплофізика та теплоенергетика


Шапар Р. О. 
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р. О. Шапар, О. В. Гусарова // Промышленная теплотехника. - 2017. - Т. 39, № 3. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2017_39_3_9
Описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновано шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій.
  Повний текст PDF - 739.975 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шапар Р.
  • Гусарова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шапар Р. О. Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р. О. Шапар, О. В. Гусарова // Промышленная теплотехника. - 2017. - Т. 39, № 3. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2017_39_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шапар Раїса Олексіївна (1954–) (технічні науки)
  • Гусарова Олена Віталіївна (1983–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського