Наукова періодика України | Теплофізика та теплоенергетика | ||
Шапар Р. О. Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р. О. Шапар, О. В. Гусарова // Промышленная теплотехника. - 2017. - Т. 39, № 3. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2017_39_3_9 Описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновано шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шапар Р. О. Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р. О. Шапар, О. В. Гусарова // Промышленная теплотехника. - 2017. - Т. 39, № 3. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PTT_2017_39_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |