Наукова періодика України Проблеми системного підходу в економіці


Горшкова Л. О. 
Особливості кейтерингу в організації мобільного ресторанного обслуговування / Л. О. Горшкова // Проблеми системного підходу в економіці. - 2017. - Вип. 6(1). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2017_6%281%29__24
  Повний текст PDF - 122.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горшкова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горшкова Л. О. Особливості кейтерингу в організації мобільного ресторанного обслуговування / Л. О. Горшкова // Проблеми системного підходу в економіці. - 2017. - Вип. 6(1). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2017_6(1)__24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського