Наукова періодика України Проблемы старения и долголетия


Klimova E. M. 
Features formation of a true food allergy in / E. M. Klimova, T. I. Kordon, O. S. Merezhko // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 362-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_57
  Повний текст PDF - 461.709 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Klimova E.
  • Kordon T.
  • Merezhko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Klimova E. M. Features formation of a true food allergy in / E. M. Klimova, T. I. Kordon, O. S. Merezhko // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 362-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського