Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Попова С. Ю. 
Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. О. Сімакова, О. А. Пусікова, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_9
  Повний текст PDF - 715.511 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова С.
  • Слащева А.
  • Сімакова О.
  • Пусікова О.
  • Боднарук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова С. Ю. Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. О. Сімакова, О. А. Пусікова, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Світлана Юріївна (технічні науки)
  • Слащева Аліна В'ячеславівна (технічні науки)
  • Сімакова Ольга Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського