Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Попова С. Ю. Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. О. Сімакова, О. А. Пусікова, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Попова С. Ю. Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. О. Сімакова, О. А. Пусікова, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |