Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Назаренко І. А. Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів / І. А. Назаренко, О. О. Сімакова, О. О. Світлична // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Назаренко І. А. Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів / І. А. Назаренко, О. О. Сімакова, О. О. Світлична // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |