Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Назаренко І. А. 
Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів / І. А. Назаренко, О. О. Сімакова, О. О. Світлична // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_8
  Повний текст PDF - 111.658 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко І.
  • Сімакова О.
  • Світлична О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко І. А. Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів / І. А. Назаренко, О. О. Сімакова, О. О. Світлична // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Сімакова Ольга Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського