Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Колісниченко Т. О. 
Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій соусів на основі виноградної олії / Т. О. Колісниченко, Є. С Рудь, В. В. Перекрест, А. С. Стажков // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_6
  Повний текст PDF - 214.669 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колісниченко Т.
  • Рудь Є.
  • Перекрест В.
  • Стажков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колісниченко Т. О. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій соусів на основі виноградної олії / Т. О. Колісниченко, Є. С Рудь, В. В. Перекрест, А. С. Стажков // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського