Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Никифоров Р. П. 
Обґрунтування раціональних параметрів технології низьколактозних емульсійних соусів / Р. П. Никифоров, Н. В. Лохман, Д. О. Крикливець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 19-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_5
  Повний текст PDF - 209.68 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Никифоров Р.
  • Лохман Н.
  • Крикливець Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Никифоров Р. П. Обґрунтування раціональних параметрів технології низьколактозних емульсійних соусів / Р. П. Никифоров, Н. В. Лохман, Д. О. Крикливець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 19-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Никифоров Радіон Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського