Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Дейниченко Л. Г. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини / Л. Г. Дейниченко, О. В. Омельченко, С. С. Дашивець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Л. Г. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини / Л. Г. Дейниченко, О. В. Омельченко, С. С. Дашивець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |