Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Дейниченко Л. Г. 
Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини / Л. Г. Дейниченко, О. В. Омельченко, С. С. Дашивець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_4
  Повний текст PDF - 294.275 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Л.
  • Омельченко О.
  • Дашивець С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Л. Г. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини / Л. Г. Дейниченко, О. В. Омельченко, С. С. Дашивець // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Людмила Григорівна (технічні науки)
  • Омельченко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського