Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Колісниченко Т. О. Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками / Т. О. Колісниченко, Г. В. Дишук, О. Є. Мельник, Є. С. Кравчук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колісниченко Т. О. Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками / Т. О. Колісниченко, Г. В. Дишук, О. Є. Мельник, Є. С. Кравчук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |