Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Колісниченко Т. О. 
Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками / Т. О. Колісниченко, Г. В. Дишук, О. Є. Мельник, Є. С. Кравчук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_3
  Повний текст PDF - 313.208 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колісниченко Т.
  • Дишук Г.
  • Мельник О.
  • Кравчук Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колісниченко Т. О. Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками / Т. О. Колісниченко, Г. В. Дишук, О. Є. Мельник, Є. С. Кравчук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  • Мельник Ольга Євгенівна (технічні науки)
  • Мельник Олег Євгенійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського