Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Хорольський В. П. 
Ультразвукові технології в системі інтелектуального управління виробництвом сиру / В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, А. В. Артановський, О. О. Островчук, І. О. Селіванов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 67-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_11
  Повний текст PDF - 885.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хорольський В.
  • Коренець Ю.
  • Артановський А.
  • Островчук О.
  • Селіванов І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хорольський В. П. Ультразвукові технології в системі інтелектуального управління виробництвом сиру / В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, А. В. Артановський, О. О. Островчук, І. О. Селіванов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 67-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського