Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Горяйнова Ю. А. Вплив деяких антиоксидантів на термін зберігання харчових жирів / Ю. А. Горяйнова, О. О. Трикуль // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 60-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горяйнова Ю. А. Вплив деяких антиоксидантів на термін зберігання харчових жирів / Ю. А. Горяйнова, О. О. Трикуль // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 60-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |