Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Возняк А. В. 
Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості / А. В. Возняк, А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_7
  Повний текст PDF - 824.281 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Возняк А.
  • Шеїна А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Возняк А. В. Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості / А. В. Возняк, А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Возняк Андрій Васильович (технічні науки)
  • Шеїна Аліна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського