Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Возняк А. В. Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості / А. В. Возняк, А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Возняк А. В. Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості / А. В. Возняк, А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |