Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Шеїна А. В. 
Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості / А. В. Шеїна, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 30-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_6
  Повний текст PDF - 984.739 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеїна А.
  • Омельченко О.
  • Мельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеїна А. В. Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості / А. В. Шеїна, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 30-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шеїна Аліна Вікторівна (технічні науки)
  • Омельченко Олександр Володимирович (технічні науки)
  • Мельник Ольга Євгенівна (технічні науки)
  • Мельник Олег Євгенійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського