Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Шеїна А. В. Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості / А. В. Шеїна, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 30-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеїна А. В. Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості / А. В. Шеїна, О. В. Омельченко, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 30-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |