Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Попова С. Ю. Вплив продуктів переробки вівса на властивості дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. А. Пусікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Попова С. Ю. Вплив продуктів переробки вівса на властивості дріжджового тіста / С. Ю. Попова, А. В. Слащева, О. А. Пусікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |