Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Горяйнова Ю. А. 
Обгрунтування раціональної концентрації добавки чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста / Ю. А. Горяйнова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_4
  Повний текст PDF - 633.914 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горяйнова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горяйнова Ю. А. Обгрунтування раціональної концентрації добавки чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста / Ю. А. Горяйнова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горяйнова Юлія Артурівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського