Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Слащева А. В. 
Розробка технології напоїв на основі ягідних вичавок з підвищеним вмістом біофлавоноїдів / А. В. Слащева, Р. П. Никифоров, В. В. Зирянов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_3
  Повний текст PDF - 631.636 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слащева А.
  • Никифоров Р.
  • Зирянов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слащева А. В. Розробка технології напоїв на основі ягідних вичавок з підвищеним вмістом біофлавоноїдів / А. В. Слащева, Р. П. Никифоров, В. В. Зирянов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Слащева Аліна В'ячеславівна (технічні науки)
  • Никифоров Радіон Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського