Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Yudina T. I. 
Determination of the comprehensive quality indicator of combined minced / T. I. Yudina, I. A. Nazarenko, O. A. Bodnaruk // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 30-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_6
  Повний текст PDF - 280.854 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Yudina T.
  • Nazarenko I.
  • Bodnaruk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Yudina T. I. Determination of the comprehensive quality indicator of combined minced / T. I. Yudina, I. A. Nazarenko, O. A. Bodnaruk // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 30-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського