Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Рижкова Т. М. 
Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, І. М. Лівощенко, Н. Г. Перекрест, Р. П. Пасєка // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_3
  Повний текст PDF - 407.767 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рижкова Т.
  • Дюкарева Г.
  • Лівощенко І.
  • Перекрест Н.
  • Пасєка Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рижкова Т. М. Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, І. М. Лівощенко, Н. Г. Перекрест, Р. П. Пасєка // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рижкова Таісія МиколаЇвна (технічні науки)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського