Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Рижкова Т. М. Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, І. М. Лівощенко, Н. Г. Перекрест, Р. П. Пасєка // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рижкова Т. М. Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, І. М. Лівощенко, Н. Г. Перекрест, Р. П. Пасєка // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |