Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Шеїна А. В. Особливості сушніня картопляного пюре кондуктивним способом та в полі ІЧ-випромінювання / А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеїна А. В. Особливості сушніня картопляного пюре кондуктивним способом та в полі ІЧ-випромінювання / А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |