Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Шеїна А. В. 
Особливості сушніня картопляного пюре кондуктивним способом та в полі ІЧ-випромінювання / А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_13
  Повний текст PDF - 298.748 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеїна А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеїна А. В. Особливості сушніня картопляного пюре кондуктивним способом та в полі ІЧ-випромінювання / А. В. Шеїна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шеїна Аліна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського