Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Горєлков Д. В. 
Встановлення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_12
  Повний текст PDF - 539.631 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горєлков Д.
  • Дмитревський Д.
  • Проценко О.
  • Перекрест В.
  • Савіцький О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горєлков Д. В. Встановлення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  • Дмитревський Дмитро В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського