Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Горєлков Д. В. Встановлення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горєлков Д. В. Встановлення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |